SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

VALİMİZ, İLİMİZİN KÜLTÜREL VE MİMARİ ZENGİNLİKLERİNDEN OLAN SOFULAR MAHALLESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİMİZ, İLİMİZİN KÜLTÜREL VE MİMARİ ZENGİNLİKLERİNDEN OLAN SOFULAR MAHALLESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Bu haber 10 Şubat 2018 - 10:28 'de eklendi ve 1.647 views kez görüntülendi.
Valimiz Dr. Osman VAROL, ilimizin kültürel ve mimari zenginliklerinden biri olan Sofular Mahallesinde sokak sağlıklaştırması yapılan alanlarda incelemelerde bulundu. Jandarma Komutanı Selami AKŞİT, İl Emniyet Müdürü Fahri BULUT, Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz ERDEM ve İl Özel İdaresi Mimarı Zerrin YELKEN’in de eşlik ettiği programda, Valimiz Amasya İl Özel İdaresine ait konakta da incelemelerde bulundu.
İlimiz Sofular Mahallesinde bulunan evlerin, Osmanlı mimarisinde restore edilmesi ve sokak sağlıklaştırma çalışmalarının yapılması ile ortaya çıkarılan mahallemiz, ilimizin çehresini zenginleştiren varlıklarımızdan biridir. İlimiz kültürel varlıkları arasına dâhil edilen Sofular Mahallesi, gelişmeye devam etmektedir.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA